Nothing is wrong,
whatever is happening
is just ‘real life’.

Tara Brach

Over Vivianne

Mijn naam werd mij gegeven als een ode aan het leven: Vivianne – vivre – leven. Voluit het leven ervaren, ontvangen en creëren, en ook anderen daartoe inspireren, dat is mijn persoonlijke missie. De herinnering wakker maken dat we onderdeel zijn van een groter geheel. En sterker nog: dat wij het geheel zijn, en dat we heel zijn.

Van jongs af aan weet en zie ik dat de wereld om ons heen zoveel meer is dan alleen materie. Lange tijd is dit een dimensie van mijn ‘zijn’ geweest waarvan ik het gevoel had dat deze geen plek kon of mocht hebben in de ‘normale’ wereld. Door vallen en opstaan weet ik dat ook dit deel van mij er volledig mag zijn.

Gecertificeerd Consciousness Coach en systemisch opsteller

In 2014 behaalde ik mijn certificering als Consciousness Coach bij Creative Consciousness™ (met Accredited Coaching Training Program kwaliteitskeurmerk van de International Coach Federation). Lees hier meer over mijn benadering van coaching. Tijdens sessies gebruik ik deze systematische aanpak in combinatie met mijn vermogen tot kristalheldere afstemming op de essentie van wat er werkelijk leeft in de ander.
Tevens ben ik gecertificeerd systemisch opsteller (opleiding afgerond in 2022 bij opleidingsinstituut Vidarte). Het werken met familieopstellingen (zowel in individuele sessies als met groepen) biedt de mogelijkheid om de oorsprong van ervaren problematiek aan het licht te brengen en diepgaande transformatie te ervaren.

Academische achtergrond

In het werken met groepen en (zorg)organisaties benut ik tevens de kennis en ervaring die ik in de afgelopen 15 jaar tijdens mijn academische loopbaan op verschillende universiteiten heb ontwikkeld. Ik ben in 2012 gepromoveerd op het faciliteren van transformatieve processen waarbij verbinding, participatie, dialogisch leren en gelijkwaardige samenwerking centraal staan. Daarna heb ik mij verder bekwaamd op het vlak van zorgethiek, zorgethisch opstellingenwerk en de rol van emoties en lichamelijkheid binnen zorgpraktijken.

Kijk voor een overzicht van mijn opleidingen, werkervaring en wetenschappelijke publicaties op LinkedIn.

Meer info? Neem contact op
Vivianne Baur - bewustzijnscoach Maastricht

Ervaar het zelf

De beste manier om erachter te komen of mijn coaching iets voor jou is, is natuurlijk om het zelf te ervaren.
Ik ontmoet je graag tijdens jouw gratis en vrijblijvende groeisessie!

Ja, dit wil ik ervaren!

Meld je aan voor mijn nieuwsbrief

Ontvang als eerste mijn aanbod van workshops en familieopstellingen

Krijg tips, inspiratie en links

En tuurlijk, je kunt je altijd weer afmelden