Nothing is wrong,
whatever is happening
is just ‘real life’.

Tara Brach

Over Vivianne

Mijn naam werd mij gegeven als een ode aan het leven: Vivianne – vivre – leven. Voluit het leven ervaren, ontvangen en creëren, en ook anderen daartoe inspireren, dat is mijn persoonlijke missie. De herinnering wakker maken dat we onderdeel zijn van een groter geheel. En sterker nog: dat wij het geheel zijn, en dat we heel zijn.

Ik verbaas mij elke dag over de vanzelfsprekendheid waarmee we met z’n allen door het leven bewegen. Alsof het niet totaal magisch is dat we bestaan, als levensvorm op deze aardbol in zo’n gigantisch, oneindig en magisch universum. Dat we geboren worden, en ook weer zullen sterven. Die verwondering is zo groot dat het bijna pijn doet. En het maakt dat ik het leven voluit wil ervaren, en mezelf steeds opnieuw eraan herinner om me te verbinden met de magie van het leven. Een continue uitdaging, want ook in mijn huishouden moeten de was en de boodschappen gewoon gedaan worden! 😉

Naast mijn werk op verschillende universiteiten heb ik mij toegelegd op het begeleiden van mensen om zich te verbinden met de creërende kracht in zichzelf. Zodat we vanuit bewustzijn het leven kunnen vormgeven en onze unieke bijdrage leveren aan de wereld.

In 2014 behaalde ik mijn certificering als Consciousness Coach bij Creative Consciousness™ (met Accredited Coaching Training Program kwaliteitskeurmerk van de International Coach Federation). Lees hier meer over mijn benadering van coaching.

Verdere verdieping en inspiratie vind ik in shadow work, systemisch werken, appreciative inquiry, Theory U, mindfulness, verbindende (geweldloze) communicatie, lichaamswerk, dans, en het werk van o.a. Tara Brach, Byron Katie, Eckhart Tolle, en Debbie Ford.

Meer info? Neem contact op
Vivianne Baur

Foto: Mirjam Hendriks Fotografie

Ervaar het zelf

De beste manier om erachter te komen of mijn coaching iets voor jou is, is natuurlijk om het zelf te ervaren. Ik ontmoet je graag!

Ja, ik wil graag een vrijblijvend kennismakingsgesprek