Hervind jouw eigen krachtplek

Familieopstellingen: ervaar het zelf

Loop je steeds tegen eenzelfde probleem aan in je dagelijks leven? Heb je het gevoel dat er ergens iets niet lekker loopt, maar je kan er de vinger niet precies op leggen? Waar verlang je naar?

Een familieopstelling biedt een veilige ruimte om:

 • aan te kijken wat jij meedraagt vanuit je familiesysteem en wat jou niet (meer) dient
 • op jouw eigen plek te gaan staan in plaats van op die van een ander
 • een nieuwe innerlijke beweging te ontdekken die liefde en levenskracht vrijelijk laat stromen
Meld je aan voor een familieopstelling

Of lees hieronder meer over wat een familieopstelling voor jou kan betekenen.

Praktische info

groepsruimte Aquamarijn, Steenweg 38, Sittard

begeleid door May A. Gheit & Vivianne Baur

max. 12 deelnemers

Aankomende data

zondag 18 juni, 10.00 - 17.00 uur *VOL*

zondag 16 juli, 14.00 - 17.00 uur *VOL*

nieuwe data volgen binnenkort

De helende kracht van een familieopstelling

Tijdens een familieopstelling wordt gewerkt met representanten die tijdens de opstelling de plek in de ruimte innemen die past bij het familielid dat zij representeren. Doorgaans zijn je eigen familieleden dus niet aanwezig bij jouw familieopstelling. Het bijzondere van deze werkwijze is dat representanten vrijwel geen informatie nodig hebben over het familiesysteem dat wordt opgesteld. Zij stappen als het ware in ‘het wetende veld’ van het systeem. Iedereen kan representant zijn; je hebt er geen specifieke vaardigheden voor nodig. Een opstelling levert voor de representanten waardevolle ervaringen en inzichten op die doorwerken in hun eigen leven.

In een familieopstelling wordt de essentie van ‘wat is’ zichtbaar gemaakt: zuiver en rauw, los van ideeën en oordelen over hoe het zou moeten zijn. Er wordt erkenning gegeven aan wat en wie buitengesloten werd in het familiesysteem. Vanuit die erkenning kan er ruimte ontstaan voor een helende beweging. Zodat jij op je eigen krachtplek kan gaan staan.

Wanneer je energetisch goed op je plek staat in je eigen familiesysteem, wordt je gevoed door de liefde en wijsheid van je voorouders. Dan ervaar je de onvoorwaardelijke steun achter jou om jouw leven vanuit je diepste zielsverlangen vorm te geven.

Misschien denk je nu wel: ‘Maar in mijn familiesysteem is helemaal geen steun te verwachten. Ik heb me nooit gesteund gevoeld door mijn (voor)ouders en dat zullen zij mij ook nooit kunnen gaan geven.’ In elk familiesysteem komen traumatische en schadelijke ervaringen voor. Een familieopstelling doet deze feitelijke gebeurtenissen nooit teniet, maar zet deze juist in het licht. Juist door te ervaren dat in een familieopstelling alles en iedereen erbij mag horen, ontstaat er de vrijheid voor jou om in het hier en nu keuzes te maken die oude patronen doorbreken.

Ben jij er klaar voor om de kracht van familieopstellingen zelf te ervaren? Meld je dan nu aan voor een van onze familieopstellingen dagen in Limburg!

Liever eerst even telefonisch contact voor meer info en/of nadere kennismaking? Neem dan contact op met May of Vivianne.

Aanmelden familieopstelling

De eerstvolgende familieopstellingen dagen zijn reeds volgeboekt en er is een wachtlijst. Nieuwe data volgen binnenkort! Wil je direct op de hoogte worden gesteld zodra de data bekend zijn? Vul dan even onderstaand formulier in.

  Ervaar het zelf

  De beste manier om erachter te komen of mijn coaching iets voor jou is, is natuurlijk om het zelf te ervaren.
  Ik ontmoet je graag tijdens jouw gratis en vrijblijvende groeisessie!

  Ja, dit wil ik ervaren!

  Meld je aan voor mijn nieuwsbrief

  Ontvang als eerste mijn aanbod van workshops en familieopstellingen

  Krijg tips, inspiratie en links

  En tuurlijk, je kunt je altijd weer afmelden