Vulnerability is the birthplace
of innovation, creativity and change.

Brené Brown

Bewustzijnscoaching

De benadering van Creative Consciousness™ biedt mij als Consciousness Coach handvatten om jou te helpen dieper te kijken, overtuigingen te bevragen en je te verbinden met een oneindige bron van levensenergie, plezier en scheppende kracht. Samen kijken we naar je kwetsbaarheid, die er volledig mag zijn. Omdat juist wanneer daaraan ruimte gegeven wordt, de grootste openingen voor nieuwe mogelijkheden ontstaan.

Mijn coachingsessies bestaan altijd uit drie nauw met elkaar samenhangende elementen: innerlijke transformatie, helderheid en concrete acties. Hoewel deze elementen alledrie op zichzelf waardevol zijn, biedt juist de combinatie hiervan een heel krachtige en effectieve coachingsbenadering die ervoor zorgt dat jij de door jou geformuleerde resultaten bereikt.
Lees hieronder meer over elk afzonderlijk element.

Meer info? Neem contact op

Bewustzijnscoaching is geschikt voor jou, wanneer je:

meer zelfvertrouwen, vrijheid, ontspanning, geluk en energie wilt ervaren in je leven

bewuste en inspirerende keuzes wilt maken op welk vlak dan ook (privé, professioneel)

bereid bent volledig eigenaarschap te accepteren over je verleden, heden, en toekomst

je volledig verbonden wilt voelen met jouw essentie

Voorbeelden van onderwerpen waarmee mensen bij mij komen:

vervullende en authentieke relaties en vriendschappen creëren

emotionele blokkades (h)erkennen en doorbreken

verandering van loopbaan/ontdekken van passie en eigen unieke bijdrage

stress, werkdruk, onzekerheid en zorgen verminderen

Dit lijstje is niet uitputtend, en er zijn vele andere onderwerpen denkbaar waarbij coaching heel verrijkend kan zijn. Twijfel je of je met jouw onderwerp(en) bij mij terecht kan? Neem gerust contact met me op voor een gratis, vrijblijvend en verkennend gesprek dat jou gegarandeerd al veel helderheid en inspiratie zal opleveren!

Helderheid

In je eentje lukt het soms niet goed om zicht te krijgen op de kern van je probleem of op de gewenste uitkomst. Ik luister áchter je woorden. Ik zie voorbij datgene wat je gewend bent af te schermen. En ik stel vragen die voorbij het niveau van denken gaan waarop het probleem zich gevormd heeft. Zodat jij in verbinding komt met wat er werkelijk leeft in jou.

Innerlijke transformatie

Zo binnen, zo buiten...
Vraag jij je wel eens af waarom het toch steeds maar niet lukt om een bepaald doel te bereiken? Ondanks al je harde werk en vele inspanningen?
Ik werk met jou op het niveau van je diepste overtuigingen. En ik begeleid je in het herkennen en doorbreken van oude patronen. Zodat er nieuwe ruimte ontstaat vanbinnen, en er ook buiten jou iets anders mogelijk gaat worden.

Concrete acties

Je maakt heldere en inspirerende afspraken met jezelf over concrete acties om je dagelijks leven vanuit authenticiteit en bewustzijn in te vullen. Het gaat om acties die onlosmakelijk verbonden zijn met de innerlijke transformatie die de sessies je opleveren. Zodat nieuwe inzichten ook daadwerkelijk tot een doorbraak in je leven leiden. Laat je verrassen over wat er dan mogelijk blijkt te zijn! Op welk vlak dan ook.

Ervaar het zelf

De beste manier om erachter te komen of mijn coaching iets voor jou is, is natuurlijk om het zelf te ervaren.
Ik ontmoet je graag!

Ja, ik wil graag kennismaken