Vulnerability is the birthplace
of innovation, creativity and change.

Brené Brown

Bewustzijnscoaching

De benadering van Creative Consciousness™ biedt mij als Consciousness Coach handvatten om jou te helpen dieper te kijken, overtuigingen te bevragen en je te verbinden met een oneindige bron van levensenergie, plezier en scheppende kracht. We werken op de laag van je onderbewuste via aandacht voor de emoties in je lichaam, overtuigingen en systemische patronen. Daarbij zet ik verschillende methodieken en benaderingen in, volledig afgestemd op waar jij staat en waar je heen wilt.

Samen kijken we naar dat wat kwetsbaar voelt. We staan dit toe om er volledig te mogen zijn. Omdat juist wanneer die toestemming gegeven wordt, de grootste openingen voor nieuwe mogelijkheden ontstaan.

Mijn coachingsessies bestaan altijd uit drie nauw met elkaar samenhangende elementen: innerlijke transformatie, helderheid en concrete acties. Hoewel deze elementen alle drie op zichzelf waardevol zijn, biedt juist de combinatie hiervan een heel krachtige en effectieve coachingsbenadering. Zo ga jij direct het verschil ervaren in je dagelijks leven, en heb je aan het eind van het persoonlijke traject jouw resultaten bereikt.

Waar verlang jij naar? Wil je weten wat ik specifiek voor jou kan betekenen? Neem contact met me op om jouw gratis en vrijblijvende groeisessie in te plannen.

Of klik door naar mijn aanbod om te zien welk type persoonlijk traject het beste bij jou past.

Bekijk mijn aanbod

Een persoonlijk traject is geschikt voor jou als je:

verlangt naar meer ontspanning, van binnenuit

bewuste en inspirerende keuzes wilt leren maken

meer regie over je eigen leven wilt nemen

klaar bent met in je eentje worstelen

De transformatie die werken met mij oplevert:

liefdevolle relaties: met jezelf en anderen

oude patronen doorbreken

jouw unieke, eigen plek in de wereld innemen

zelfvertrouwen, veerkracht en innerlijke rust

Helderheid

In je eentje lukt het soms niet goed om zicht te krijgen op de kern van je probleem of op de gewenste uitkomst. Ik luister áchter je woorden. Ik zie voorbij datgene wat je gewend bent af te schermen. En ik stel vragen die voorbij het niveau van denken gaan waarop het probleem zich gevormd heeft. Zodat jij in verbinding komt met wat er werkelijk leeft in jou.

Innerlijke transformatie

Zo binnen, zo buiten...
Vraag jij je wel eens af waarom het toch steeds maar niet lukt om een bepaald doel te bereiken? Ondanks al je harde werk en vele inspanningen?
Ik werk met jou op het niveau van je diepste overtuigingen. En ik begeleid je in het herkennen en doorbreken van oude patronen. Zodat er nieuwe ruimte ontstaat vanbinnen, en er ook buiten jou iets anders mogelijk gaat worden.

Concrete acties

Je maakt heldere en inspirerende afspraken met jezelf over concrete acties om je dagelijks leven vanuit authenticiteit en bewustzijn in te vullen. Het gaat om acties die onlosmakelijk verbonden zijn met de innerlijke transformatie die de sessies je opleveren. Zodat nieuwe inzichten ook daadwerkelijk tot een doorbraak in je leven leiden. Laat je verrassen over wat er dan mogelijk blijkt te zijn! Op welk vlak dan ook.

Ervaar het zelf

De beste manier om erachter te komen of mijn coaching iets voor jou is, is natuurlijk om het zelf te ervaren.
Ik ontmoet je graag tijdens jouw gratis en vrijblijvende groeisessie!

Ja, dit wil ik ervaren!

Meld je aan voor mijn nieuwsbrief

Ontvang als eerste mijn aanbod van workshops en familieopstellingen

Krijg tips, inspiratie en links

En tuurlijk, je kunt je altijd weer afmelden