Out beyond ideas of wrongdoing and rightdoing,
there is a field. I’ll meet you there.

Rumi

Aanbod

Ik sta onvoorwaardelijk voor jouw eigen wijsheid. Voor jouw eigen mogelijkheden om kwetsbaarheid en kracht met elkaar te verenigen. Voor jouw verlangen naar moeiteloos leven vanuit jouw essentie.

En je hoeft het niet altijd alleen te doen. Vanuit een oordeelvrije ruimte kijk ik met jou mee naar jouw innerlijke belevingswereld, overtuigingen en (gedrags)patronen. Ik ben er om oude overtuigingen te helpen bevragen en transformeren. Om ruimte te geven aan wat lang onzichtbaar, weggeduwd of genegeerd werd. Zodat er een nieuwe, meer stevige en liefdevolle balans kan ontstaan in onszelf en de wereld om ons heen.

Bekijk mijn aanbod

De transformatie die werken met mij oplevert:

liefdevolle relaties: met jezelf en anderen

oude patronen doorbreken

jouw unieke, eigen plek in de wereld innemen

zelfvertrouwen, veerkracht en innerlijke rust

Individuele coaching

Persoonlijk Coaching Traject

Jouw doelen en verlangens zijn het uitgangspunt voor coaching. Samen gaan we op ontdekkingsreis in je binnenwereld. Waar loop je tegenaan, waar verlang je naar, en wat is ervoor nodig om dit verlangen in de buitenwereld te realiseren?

Met aandacht voor de oorsprong van patronen, zonder dat we blijven hangen in het verleden. Mijn benadering van coaching zorgt ervoor dat je nieuwe keuzes gaat maken. Keuzes die voortkomen niet slechts uit je hoofd of wilskracht, maar vanuit werkelijke verbinding met je 'hele' zelf en de wereld om je heen.

Meer over coaching

Familieopstellingen

Ervaar de helende kracht

Je staat als mens niet op jezelf, maar komt voort uit vele generaties van voorouders. En je blijft altijd onderdeel van je familiesysteem, met alles erop en eraan.

Soms merk je dat het doorbreken van bepaald gedrag of het oplossen van problematische situaties in je leven niet simpelweg een kwestie is van 'het gewoon anders aanpakken'. Het kan dan zinvol zijn om de oorsprong van het bestaande patroon aan te kijken om je leven weer te laten stromen. Het werken met familieopstellingen maakt dit mogelijk.

Meer over familieopstellingen

Groepswerk

Samen verbinden

Ieder mens is uniek. En tegelijkertijd zijn we in de kern niet zo verschillend. Daarom werkt het bekrachtigend om onder deskundige begeleiding, samen met anderen die vergelijkbare uitdagingen, situaties en verlangens in het leven ervaren, met je eigen ontwikkeldoelen aan de slag te gaan. Het groepswerk dat ik begeleid is op maat gemaakt voor verschillende doelgroepen, zoals zwangere vrouwen en zorgprofessionals.

Ervaar het zelf

De beste manier om erachter te komen of mijn coaching iets voor jou is, is natuurlijk om het zelf te ervaren.
Ik ontmoet je graag tijdens jouw gratis en vrijblijvende groeisessie!

Ja, dit wil ik ervaren!

Meld je aan voor mijn nieuwsbrief

Ontvang als eerste mijn aanbod van workshops en familieopstellingen

Krijg tips, inspiratie en links

En tuurlijk, je kunt je altijd weer afmelden