Coaching

English version

Ik coach mensen om in hun eindeloos creatieve KRACHT te gaan staan en vanaf die basis het leven te creëren waar hun HART naar verlangt.

Hoe?
Ik doe dit door een persoonlijk transformatieproces te begeleiden dat begint bij het bewust doorzien van gevoelens, gedachten en oude patronen die jou niet (meer) dienen. Door je hier eerst bewust van te worden, ontstaat de mogelijkheid om deze belemmeringen los te laten en een geheel nieuwe context te gaan creëren.

Deze nieuwe context stelt je in staat om je op een andere, meer bewuste manier te verhouden tot alles wat zich voordoet in je leven. Hiermee ontdek je een totaal nieuw niveau van zelfvertrouwen en zul je acties gaan ondernemen die passen bij wie je werkelijk bent en wilt zijn.

Wat zou jouw eerste stap zijn als jij alle vrijheid had om jouw ideale leven vorm te geven…?

Voor wie?
Voor mensen die een doorbraak willen creëren in hun leven.

Bijvoorbeeld:

  • Heb je het gevoel dat je vastzit in de huidige omstandigheden van je leven?
  • Ben je op zoek naar wat je ècht wilt doen in je leven, wat jouw doel is?
  • Veranderen de omstandigheden zo snel dat je de behoefte voelt om even pas op de plaats te maken en te bepalen welke kant jij op wil?
  • Voel jij je slachtoffer van onrechtvaardigheid, conflicten en zaken die maar niet lijken te werken in je leven, en wil je weer vrijheid en de kracht van positieve actie ervaren?
  • Is ‘alles’ op het eerste gezicht best in orde in jouw leven, maar blijf je het gevoel houden dat er ‘iets’ mist?
  • Heb je het idee dat er meer potentieel in jou aanwezig is dan waar je nu gebruik van maakt en heb je het gevoel dat het nu tijd is om je volledig met al jouw kracht te verbinden?
  • Is er iets wat jou tegenhoudt om je droom te leven en je hoogst mogelijke Zelf te zijn?
  • Is er iets wat niet goed werkt in je relaties met anderen, op professioneel en/of privé vlak, en zou je dit willen veranderen?
  • Ervaar je stress, onzekerheid en een gebrek aan zelfvertrouwen?
  • Weet je waar je heen wilt, maar nog niet hoe je dit kunt verwezenlijken?

Dan zou coaching waardevol voor jou kunnen zijn!

Hoe ik werk met individuele coaching
Als je geïnteresseerd bent, neem dan contact met mij op via email of telefonisch. Ik coach zowel in het Nederlands als in het Engels.

Wil je eerst ervaren wat coaching voor jou kan betekenen, dan bied ik de mogelijkheid tot een try-out sessie: we houden dan een coaching sessie waarin je direct aan de slag gaat met een doel dat je wilt bereiken. Mocht je na deze sessie besluiten dat de werkwijze toch niet bij je past, dan worden er geen kosten in rekening gebracht voor deze sessie. Er valt dus niets te verliezen!
Ben je enthousiast en wil je door met een coaching cyclus, dan wordt de gehele coaching cyclus (inclusief de eerste try out sessie) in rekening gebracht.

Normaal gesproken bestaat een coaching cyclus uit 6 – 8 sessies van één uur. Soms zijn meer sessies nodig om je doelen te bereiken, soms minder.

Ik volg de methode en uitgangspunten van Consciousness Coaching®. Dit is een coaching methode die mensen in staat stelt om op succesvolle wijze gebruik te maken van bewustzijn als een instrument om een zelfgecreëerde toekomst te realiseren.

Sessies kunnen face-to-face plaatsvinden in Maastricht, telefonisch of via Skype. Coaching via Skype is minstens even effectief als face-to-face coaching en het biedt de mogelijkheid om op elk moment en elke plaats gecoacht te worden.